Coincidenta este modul in care Dumnezeu ramane anonim – Albert Einstein

In vara aceasta ne-au dus pasii catre un loc aparte. Am pasit pe Domeniul Miclauseni, chiar aici la o cotitura de Iasi si bineinteles ca ne-am oprit privirea si catre Castelul Sturdza, un locas in care am gasit multa lumina.

Am intrat in cladirea castelului  toropiti de caldura de afara si dupa ce am patruns cu totii in holul de la parterul castelului, usa s-a incuiat si pret de o ora am ales sa ramanem captivi unei arte neogotice.
iasi nunta propunere steampunk
Ni s-a facut instant frig, apoi iarasi cald, iarasi frig, iarasi cald … povestirile ghidului si fiecare incapere explorata de noi oaspetii, te faceau sa te ridici, apoi sa te cobori, te faceau mare apoi iti dadeai seama ca de fapt esti foarte mic.
Poate o parte dintre dvs., cand veti alege sa vizitati acest locas nu o sa gasiti aici decat  un castel aflat intr-un stadiu de consolidare si restaurare, insa noi am gasit mult mai mult de atat.
Si va dorim din suflet sa gasiti si sa priviti cu sufletul ceea ce noi am descoperit aici, pentru ca asa cum spunea cineva “modestia este singura stralucire pe care ne este ingaduit sa o adaugam gloriei”.
iasi nunta propunere steampunk
Intrati in peretii castelului, ascultati muzica fiecarei incaperi, respirati aerul rece si curat, nu va alergati sufletul ci lasati-l sa se plimbe in voie!
Asa cum v-am povestit, am ales intamplator sa vizitam castelul si dupa ce usa s-a descuiat si am iesit din captivitatea lui, ne-am dorit sa ne intoarcem si sa-i daruim putin, foarte putin in comparatie cu ce am primit noi de la el.
Si cum nimic nu e intamplator, noi visam de ceva vreme la un proiect de suflet si anume realizare unui ambient in stilul steampunk cu aer victorian.
Stiam exact ce vrem sa facem, insa nu gasisem inca locul perfect. Si fara prea multe cautari, fara prea multe asteptari, ne-am gasit si impartasim cu mare drag ce a iesit.
Nimic din ce am creat noi nu puteam transmite si pastra mai frumos si mai natural fara Marta Tomsa.