Woodland wedding – Popas Pacurari

Ma bucur cand oamenii sunt hotarati si mai mult, atunci cand cred cu tarie in relatia si iubirea lor si asta reprezinta din punctul meu de vedere o dovada de maturitate.

Exista in popor o credinta veche potrivit careia casatoriile facute in luna mai nu ar fi de durata.

“Woodland wedding” a fost o nunta de mai.

Niciodata nu am crezut in aceasta superstitie, cunosc foarte multe relatii care s-au oficializat in aceasta luna, una dintre acestea fiind si a mea si sunt relatii care au avut si au in continuare un succes nebun :).

Nunta Stefanei si a lui Adrian, recunosc cu curaj, este preferata mea.

La petrecerea lor a fost lumina, a fost caldura, culoare, flori de camp si lemn. Aranjamentele de pe mesele invitatiilor au reprezentat  minunate gradini cu flori de camp.

Am vrut neaparat sa folosesc in confectionarea aranjamentului un lemn vechi si tin foarte bine minte ca mi-a luat mult timp pana am gasit acele bucati de lemn gri, antichizat, peste care am pus o dantela alba batuta cu flori care ieseau usor in relief, acestea ingradind foarte frumos florile de camp in culori galben, mov si albastru.

Pentru masa de prezidiu, am ales floarea aceea alba cu inflorescenta mica numita popular “floarea miresei”, lumanari groase,  galbene, o ghirlanda verde si lunga din salal; o dantela veche, crosetata, a imbracat  masa si minunatul sertar dintr-un dulap vintage asortat si acesta cu putina dantela si cateva flori, a servit pe post de casa de bani.

Sa nu uit sa va spun cateva vorbe si despre minunata terasa a Restaurantului Complex Popas Pacurari, unde am amenajat un colt tematic vechi, care arata tare frumos: o usa veche (la care am muncit vreo saptamana ca sa-i cojesc vopseua:)),  langa care atarna gratios in bataia vantului, o perdea din multe fasii de matase galbena si dantela alba, care, acoperea ferestra invizibila a terasei. Pentru ca a fost o zi frumoasa si calduroasa de mai, acest colt oferea invitatilor  limonada rece  si  borcane pline cu iubire si fericire.

Sunt foarte, foarte multe detalii de povestit, de aceea sunt pozele ca sa va ofere cateva franturi din ce a fost acolo.

Am muncit mult, fiecare detaliu a fost facut manual, minunatele flori de camp sunt extrem de sensibile, motiv pentru care sunt si mai rar folosite in decoratiuni la astfel de evenimente, insa pentru noi asta nu a constituit un impediment si tot ce am facut a fost din suflet si cu mult entuziasm.

Mirii, au ales ca si daruri pentru oaspetii lor, pliculete cu  seminte de flori, de mac de camp, de margareta, nalba … mesajul lor fiind acela de a planta aceste seminte si de a lasa dragostea sa cresca.

O iubesc pe Stefana si imi e tare draga si ii multumesc ca mi-a oferit atata bucurie si fericire in ziua aceea.

Alte evenimente
valea sanzienelor decoratiuni nunta vis de duminica
decoratiuni nunta iasi little texas
decoratiuni nunta iasi la castel ballroom cort gatsby
decoratiuni nunta iasi la castel cort proteea
decoratiuni nunta iasi bellaria paint