Calatorie de toamna – La Castel

Sunt foarte multi miri, parinti … oameni,  care vor ca evenimentul lor sa aiba o anume poveste, a lor sau a altora, dar  sunt si mai multi care au o poveste, insa nu sunt constienti de ea si in sinea lor nu o numesc asa. Pentru mine, sa-mi zic asa “povestitorul”,  e de-a dreptul fantastic drumul acesta in care impreuna, eu cu ei, descoperim povestea,  care,  simplu,  exista, nu o inventam ci doar o scoatem din raft,  o stergem de praf , ii punem poate, coperti frumoase si pentru ca scriitorul a uitat sa-i dea un nume suntem noi darnici si ii dam unul.

Calatoria Andreei si a lui Daniel nu a fost una  programata neaparat cu foarte mult timp inainte. Dar tocmai asta a fost si frumusetea, e ca acea calatorie in care te hotarasti sa pleci pe ultima suta de metri, iti iei repede biletele si te bucuri ca inca mai erau doar doua locuri si alea le-ati luat voi, alergi sa iti faci in graba bagajul si realizezi ce norocos esti ca nu ti l-ai desfacut pe cel din ultima calatorie si uraaaaa ai si bagajul deja facut si viteza cu care se intampla lucrurile nu iti mai da ragaz sa te gandesti prea mult si mergi pe instinct si de fapt iti dai seama ca asa e cel mai bine.

A fost o nunta minunata, masa lor de prezidiu a fost una desprinsa din poveste, iar florile care au imbracat aranjamentele,  au fost in culori puternice, vii  de toamna si au adus veselie si prospetime salii cu aspect rustic – elegant (Restaurant La Castel, Sala Turnurilor).

Invitatii au fost ghidati in calatoria lor cu ajutorul unei harti, care ii intampinau inca de la intrare si ca simbol al acestei calatorii facuta impreuna, au primit in dar de la miri, o macheta pe 4 roti si astfel calatoria, continua si astazi si maine si mult mult timp de atunci incolo.

Alte evenimente
valea sanzienelor decoratiuni nunta vis de duminica
decoratiuni nunta iasi little texas
decoratiuni nunta iasi la castel ballroom cort gatsby
decoratiuni nunta iasi la castel cort proteea
decoratiuni nunta iasi bellaria paint