Flapper wedding – Magnum Ballroom

Fiecare eveniment pe care il organizez imi doresc sa fie unic.  De fiecare data,  ma mananca rau de tot palmele si abia astept perioada de dinaintea fiecarui eveniment,  sa scotocesc  in toate cotloanele imaginatiei si sa gasesc altceva.

La nunta Irinei si a lui Cosmin, inevitabil s-a intamplat acelasi lucru. Imi amintesc cu amuzament despre primele noastre discutii privind detaliile aranjamentelor si va pot face o imagine pe scurt, cu Irina groaznic de obosita dupa o zi grea de munca, eu, inarmata cu laptop, agende ii troncaneam intr-una la ureche despre ce idee minunata mi-a venit si eram foarte entuziasmata,  numai imaginadu-mi acele “centrepiece”  pe care ma gandeam sa le creez pentru ei.

Sa va povestesc un pic la ce ma gandisem. Evenimentul avea sa aiba loc la Hotelul International in sala Magnum Ballroom, o sala mare, inalta, foarte  eleganta,  insa cu peretii inchisi la culoare si fara ferestre. Mai mult,  locatia urma sa se umple cu aproape peste 300 de invitati.

Tinand cont  de aceste aspecte, pentru a pastra eleganta salii si pentru ca totul sa nu fie doar o mare de oameni,  era musai ca aranjamentele sa fie cat mai inalte, destul de impunatoare si  in culori cat mai deschise pentru a creea luminozitate.

Scormonind insa in cotloane, asa cum v-am povestit ca procedam, mi-a venit ideea crearii unui centrepiece original si special.

Aranjamentul a reprezentat un tort  imbracat intr-o dantela ivory,  brodata cu franjuri crem aurii, un detaliu care te ducea usor cu gandul la stilul anilor ’20, completat cu flori de hortensii albe, trandafiri, gerbera si bujori de un rosu inchis.

In momentul cand intrai in sala ti se inalta in fata elegant, glamour si rafinat, precum o rochie flapper.

Masa mirilor a fost una dintre cele mai sexi, pentru ca a avut si ea parte de franjuri, a fost cu multe lumanari, cu multi bujori rosii  din cauza carora mirosea ingrozitor de bine.

Satisfactia si multumirea in urma unui astfel de eveniment depasesc cu mult orice alte recompense si te incarca cu entuziasm, cu energie si efectiv , iti umplu  de fiecare data acele cotloane de care va povesteam si cu fiecare eveniment devin izvor nesecat de inspiratie.

Irina si Cosmin, va multumesc!

Alte evenimente
valea sanzienelor decoratiuni nunta vis de duminica
decoratiuni nunta iasi little texas
decoratiuni nunta iasi la castel ballroom cort gatsby
decoratiuni nunta iasi la castel cort proteea
decoratiuni nunta iasi bellaria paint