Gold & Mint – EOS

Noiembrie 2015, Restaurant EOS Club

Nunta Ancai si a lui Nicu a fost o frumoasa petrecere de noiembrie.

“November rain”,  din cate imi amintesc eu,  a fost foarte putin doar atat cat sa stropeasca casnicia lor cu rod si imbelsugare.

Pe cat de nehotarata era mireasa la inceputurile discutiei noastre in privinta unei tematici a nunti,  pe atat de hotarata a fost in momentul in care i-am propus varianta de petrecere “gold & mint”.

S-a indragostit din prima si oricate alte idei mi-au venit mie pe parcus,  s-au pravalit in fata acestor doua minunate culori, care au dat si tema nuntii.

Sunt multe mirese care “intovarasec” imediat nunta lor, cu anotimpul in care are aceasta are loc.

M-am bucurat totusi ca mireasa, nu a avut o preferinta pentru o nunta in culori tomnatice si nu pentru ca nu as iubi toamna, ca doar eu sunt nascuta intr-o zi de toamna si chiar sunt convinsa ca ar iesi o nebunie de petrecere intr-o astfel de tematica,  dar restaurantului in care avea loc petrecerea ii statea mult mai bine in verde mint si auriu (Restaurant EOS Iasi).

Dupa ce am stabilit  ideea nuntii, primul gand a fugit la  dantela mea verde mint,  pe care o iubesc si de fiecare data cand am ocazia o folosesc cu drag si pe care bineinteles am si folosit-o in toata splendoare ei,  pentru a imbraca masa de prezidiu.

Numerele folosite pentru numerotarea meselor au fost unele speciale, cifre 3D acoperite cu gliter auriu si care aratau spectaculos in lumina lumanarilor.

Mireasa, a vrut clar si raspicat un buchet din orhidee albastru regal,  cu hortensii albe si la care am asortat o dantela usor sidefata,  in culoarea mandarinului  si care arata demential.

Sunt foarte multe de povestit dar,  ma mai rezum la un detaliu, acela legat de marturii,  de darurile mirilor pentru invitati. Anca si Nicu isi iubesc foarte mult nasii si am vazut la ei un lucru tare  frumos,  respect si deosebita admiratie pentru nasii lor.

Eiii si pentru ca lucrurile sa se lege frumos, tinand cont de faptul ca nasii locuiau in Grecia, marturiile mirilor au fost cutiute cu baclavale si sticlute cu ouzo (bautura nationala a Greciei) de care invitatii, si nu numai, au fost foarte incantati.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am rezumat povestea asa!

Alte evenimente
valea sanzienelor decoratiuni nunta vis de duminica
decoratiuni nunta iasi little texas
decoratiuni nunta iasi la castel ballroom cort gatsby
decoratiuni nunta iasi la castel cort proteea
decoratiuni nunta iasi bellaria paint