Lumea circului – Casa Caroly

Martie 2016, Casa Caroly, Roman

Lumea circului are o fascinatie aparte. E plina de poveste, de culoare si de mister.

Drumul pana sa ajungem la “lumea circului” a fost cu multe opriri, dar odata ajunsi s-a dovedit a fi cea mai buna alegere.

Aranjamentul central a incercat sa intoarca magia vremurilor de altadata prin imaginea caruselului traditional.

Caruselele  frumos colorate, invaluite in parfumul unor timpuri demult trecute, au captat atentia atat prin forma si miscarea in galop usor a calutilor cat si prin eleganta lor, incurajata si de aranjamentul floral de pe cupola caruselului. Am incercat sa nu distrug prin mijloace mai mult sau mai putin moderne atmosfera  acelor vremuri si insasi realizarea caruselului s-a facut prin pictarea manuala a calutilor si prin alegerea tuturor accesoriilor de la traditionalele mercerii. Ca flori am ales elegantele si excentricele garoafe de Olanda care au o forma si o coloristica aparte.

Masa de dulciuri a introdus intr-un mod dulce si colorat oaspetii in atmosfera circului prin acadele multicolore, gogosi americane acoperite cu delicoase glazuri (gogoMAO), popcorn, jeleuri lipicioase si as putea continua la nesfarsit dar inghit in sec si ma opresc aici.

Multe alte detalii au facut ca petrecerea Sarei sa fie una plina de magie; va invit in aceasta calatorie cu ajutorul fotografiilor.

Pupici pentru Sara!

Alte evenimente
valea sanzienelor decoratiuni nunta vis de duminica
decoratiuni nunta iasi little texas
decoratiuni nunta iasi la castel ballroom cort gatsby
decoratiuni nunta iasi la castel cort proteea
decoratiuni nunta iasi bellaria paint