Iris, micuta balerina – Ristretto

August 2015, Restaurant Ristretto

Fiecare eveniment are o poveste sau mai bine spus este o poveste si nu una fantastica,  ci cu pagini din realitate,  din realiatatea lor a celor direct implicati.

Balerine si flori de iris, mi s-a parut alaturarea perfecta pentru povestea  micutei Iris.

Pentru lumanarile de botez, spun lumanari pentru ca au fost doua pereche de nasi, am optat pentru irisi albastri iar pentru aranjamentele florale folosite la decorarea salii restaurantului am ales irisi albi.

Legandu-ma de semnificatia numelui si anume aceea de curcubeu, atat lumanarea cat si ghirlanda care a imbracat cristelnita  au avut ca detaliu un frumos curcubeu asezat pe doi nori pufosi.

Iris este un nume foarte frumos si nu doar modul in care suna este gratios si melodios, ci si aspectul florii de la care este imprumutat este unul absolut superb.

Nimic nu e intamplator si toate s-au contopit atat de frumos, balerinele special create pentru acest eveniment, care au fost de-a dreptul gratioase,  au starnit amintiri frumoase si visuri neimplinite pentru nasica Gabriela  insa toate pana la urma au fost coincidente placute si surprinzatoare.

Balerine si flori de iris: eleganta, fragilitate, naturalete.

Alte evenimente
valea sanzienelor decoratiuni nunta vis de duminica
decoratiuni nunta iasi little texas
decoratiuni nunta iasi la castel ballroom cort gatsby
decoratiuni nunta iasi la castel cort proteea
decoratiuni nunta iasi bellaria paint